"REMMUNITY IS ONTSTAAN UIT DE NOOD AAN SKINCARE VOOR DE HEDENDAAGSE EXTERNE INVLOEDEN"

Remmunity ontwikkelt immunity-boosting skincare die gebaseerd is op unieke en natuurlijke ingrediënten. Deze ingrediënten bieden een onmiddellijke oplossing voor alle invloeden rondom ons.

Het ontwikkelen van skincare producten zit in ons DNA. Onze huid vormt een belangrijke eerstelijnsbarrière tegen verschillende agressors zoals bacteriën, virussen en UV-stralen. Wanneer onze huid niet in staat is om optimaal te functioneren, verzwakt het immuunsysteem en zijn we meer ontvankelijk voor bacteriën, virussen en andere externe invloeden.

Wetende dat onze huid een belangrijk element vormt in de verdediging van ons immuunsysteem, ligt het vertrekpunt van Remmunity bij een studie van de huid vanuit immunologisch standpunt. Het boosten van je immuniteit is onze hoogste prioriteit.

Remmunity Invisible Gloves is een 3-in-1 handcrème die bacteriën en ander vuil doodt en afstoot. Natuurlijke antiseptica zorgen voor hydratatie waardoor je handen zacht aanvoelen na het gebruik. Beschermde handen, overal & altijd.